tisdag 29 april 2008

egenhändigt snickrat MH

ja nu har vi gjort mh det kan du skriva i dina merit papper walle!

vi hade i godan ro tagit oss ut på vår kvällspinktur runt omkring slottet och gick lungt och fint runt och nosade då vi hörde rassel rassel... vad var det undrade alpha men efter en snabb blick på matte som försökte se så oberörd ut som jag kunde ( e skitskraj för plötsliga ljud själv e faktiskt inte godkänd på mh om jag nu ska vara ärlig,bara att vänta av en blandras som jag själv tjörnbo/Stockholmare hehe) så strosade vi vidare. då hör vi pang pang jippie sa matte skott övningar... det var lite mer intressantare och reaktionen från alpha var inte direkt rädd utan mer jag ska nog hitta er!jag kampade loss lite på gräsplanen och busade runt lite med henne och sen var det dax för att gå in och se the dog whisperer som är mäkta populärt av de två bitchigaste tikarna i vår flock...
om ni nu undrar var det är för flane som utsätter sin 12 v gamla ängel för mh så var det magnus som flyttade en kätting för att komma åt spikpistolen som han använde för sina egentillverkade garderobsdörrar ( jättesnyggt den killen kan snickra!)

so folks man har inte roligare än vad man gör sig! speciellt inte här i buschen...
ska till sibräcka i eftermiddag för 12 v. sprutan för alpha så det är bäst jag går ut och övar carinas och narnis tips ( under inlägget regnpölar och fläskfile)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hmmm!!!!
Jag hade henne för kort tid för att hinna kämma bort henne så du skulle få lite problem
nästa gång får jag nog behålla henne längre så jag kan träna in lite olater på henne
Walle