måndag 21 april 2008

miljöträning vs grannsjukan

idag skulle jag och lillmatte och lillhusse åka och skola in sig på den ny öppnade montessori skolan i närheten vi tycker det ska bli såååå skönt att slippa dagmamme karusellen och komma in i en fungerande verksamhet som anpassar sig efter familjens behov av barnomsorg och inte att familjen ska anpassa sig för dagmammans alla andra åtanganden! (där fick jag iväg en känga hoppas bara berörda personer läser bloggen)
alpha har fått klippkort hos grannen den här veckan mellan 9-10 för att hon e för liten för att vara själv. enligt grannen var de ute mest hela tiden för alpha var sååå ledsen när mamma gick, hon satt vid dörren och var ledsen i ögat.

efter hundpassningen åkte vi till skärhamn för miljöträning och vi fick ta en kortis i dag för det var så hiskeligt varmt för alpha. hon ville bara åka sufflet hela tiden. hon var nog lite trött efter grann besöket också, vi åkte hem och njöt av värmen på altan medan alpha sökte sig till skuggan,
ville skicka iväg både en känga och en ros till uppfödaren walle! en känga för det hiskeliga kortet han envisades att ta på bakfulle linnea när jag hämtade alpha och sen skickade till mig... magnus var så skadeglad! en ros för att walle och eva ska vara valpvakter på fredagen då matte ska i väg på äventyr med mormorn. du e guld värd walle, ellen undrade om du inte ville vara uppfödare till hennes kelpie med! hehehe
alpha börjar förllika sig med bilturerna nu med, hon brukar ha en liten aria varje gång vi ska i väg och sedan suckar hon och ger upp efter 10 minuter.
skam den som ger sig!

1 kommentar:

Anonym sa...

Den kängan var det värt att få
och dessutom skicka hem bilden. Det är så att dom tillfällena vi män får att ta en bild är få och måste till varje pris tagas fram till alla mäns stora nöje att få sig ett gott skratt åt det svaga könet.
Jag vet hjälm på till fredag
Walle